رفلاکس نوزاد چیست؟

رفلاکس نوزاد

به زبان ساده، رفلاکس زمانی است که نوزادان شیر خود را در حین یا بعد از شیر خوردن دوباره بالا می آورند. همچنین به عنوان posseting2 شناخته می شود، اما با استفراغ متفاوت است. هیچ فشاری در کار نیست و بعید است که کودک شما مرحله‌ای شود.

چه چیزی باعث رفلاکس در نوزادان می شود؟

همه چیز به فیزیولوژی بستگی دارد. عضله احاطه کننده مری (لوله غذا) کودک شما در بدو تولد به طور کامل رشد نکرده است. این بدان معناست که شیر و غذایی که کودک شما می خورد می تواند دوباره به سمت بالا حرکت کند. به همین دلیل است که مشاهده رفلاکس در نوزادان غیرمعمول نیست.

رفلاکس از چه زمانی در نوزادان شروع می شود؟

در بیشتر موارد، علائم رفلاکس نوزاد را قبل از رسیدن به 2 تا 3 ماهگی مشاهده خواهید کرد، و معمولاً تا زمانی که به 12 ماهگی برسند، علائم رفلاکس کودک از بین خواهند رفت.

علائم رفلاکس نوزاد:

علائم رفلاکس نوزاد ممکن است شامل موارد زیر باشد:

بالا آوردن شیر در حین یا بلافاصله بعد از تغذیه

سرفه یا سکسکه در حین تغذیه

بی قرار بودن در حین تغذیه

قورت دادن یا بلعیدن بعد از آروغ زدن یا غذا خوردن

گریه برای مدت طولانی

امتناع از غذا دادن و/یا نق زدن یا خفگی در حین تغذیه

افزایش وزن ضعیف

عفونت های مکرر گوش

اگر در کودک خود هر یکی از نشان های فوق را مشاهده کردید، بهتر است در یک طرف مطمئن باشید و با دکتر خود صحبت کنید.

 

بیشتر بخوانید : چگونه یک برنامه خواب خوب برای کودک ایجاد کنیم؟

 

رفلاکس خاموش در نوزادان چیست؟

اگر کودک شما بدون بیرون ریختن شیر علائم رفلاکس را نشان می دهد، ممکن است رفلاکس خاموش داشته باشد. به جای اینکه شیر به سمت مری (لوله غذا) برود و به بیرون تف شود، توسط کودک شما بلعیده می شود.

رفلاکس خاموش می تواند گیج کننده باشد، تشخیص آن سخت و در بعضی مواقع بسیار ناامیدکننده است. این به این دلیل است که در حالی که ممکن است نتوانید از نظر فیزیکی آنچه را که دوباره به ذهنتان می‌آید ببینید، علائم رفلاکس نوزاد بسیار زیاد است.

علائم ریفلاکس خاموش:

علائم رفلاکس خاموش مشابه علائمی است که در رفلاکس معمولی مشاهده می شود. تفاوت اصلی بین این دو در این است که با رفلاکس خاموش، کودک شما شیر خود را پس از تغذیه بیرون نمی آورد.

چگونه به نوزاد مبتلا به رفلاکس کمک کنیم؟

اگر تشخیص داده شده است که کودک شما به رفلاکس مبتلا شده است، چند کار عملی وجود دارد که می توانید برای راحت تر کردن او انجام دهید. در اینجا چند راه حل و نکته عملی در مورد چگونگی تسکین رفلاکس نوزاد آورده شده است:

-از تغذیه بیش از حد خودداری کنید

– سعی کنید به دفعات بیشتر اما مقادیر کمتری به کودک خود شیر بدهید. این به جلوگیری از پر شدن بیش از حد شکم آنها کمک می کند.

کودک خود را قبل، حین و بعد از شیر دادن آروغ بزنید.

کودک خود را در حین و حدود 30 دقیقه پس از شیر خوردن در حالت عمودی نگه دارید، اجازه دهید نیروی جاذبه این کار را انجام دهد!

لباس های گشاد به کودک بپوشانید و از هر چیزی که در شکم او تنگ است اجتناب کنید.

مطمئن شوید که کودک شما به جای اینکه به پهلو یا جلو بخوابد، به پشت بخوابد.

اگر کودک شما با شیشه شیر تغذیه می شود، بررسی کنید که سوراخ سرپستانک خیلی بزرگ نباشد. این می تواند باعث شود که نوزادان غذای خود را خیلی سریع ببلعند. اگر کودک شما شیر خشک می خورد، می توانید از متخصص مراقبت های بهداشتی خود نیز مشاوره بگیرید، که ممکن است در مورد شیر خشک های تخصصی مناسب برای مدیریت رژیم غذایی رفلاکس صحبت کند.

اگر متوجه شدید که کودک شما در شب ناآرام تر است، ممکن است بخواهید سعی کنید تا زمانی که ممکن است کودک خود را بعد از شیر خوردن قبل از خواب در حالت ایستاده نگه دارید.

 

رفلاکس کودک

رفلاکس کودک

 

ماساژ کودک برای رفلاکس:

در حالی که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد ماساژ کودک علائم رفلاکس نوزاد را کاهش می دهد، می تواند یک راه واقعا خوب برای حفظ آرامش شما و کودکتان باشد. اگر رفلاکس نوزاد را به طور روزانه مدیریت می کنید، بسیار مهم است. اگر ماساژ کودک چیزی است که دوست دارید آن را انجام دهید، بهتر است همیشه این تکنیک را با پزشک عمومی خود در میان بگذارید.

نحوه درمان رفلاکس در نوزادان:

در اغلب موارد، با اجرای برخی از مراحل عملی فوق، رفلاکس و رفلاکس خاموش به مرور زمان برطرف می شود و نیازی به درمان نخواهد بود. با این حال، اگر کودک شما به طور طبیعی وزن اضافه نمی کند، پزشک ممکن است احساس کند که کودک شما برای مدیریت مشکل به کمک نیاز دارد و دارو تجویز می کند.

این ممکن است در صورتی اتفاق بیفتد که کودک شما رفلاکس اسید تشخیص داده شود.

رفلاکس اسید در نوزادان:

رفلاکس اسید به عنوان بیماری ریفلاکس معده به مری GORD نیز شناخته می شود. مهم است بدانید که این همان رفلاکس معمولی نیست. این یک بیماری جدی‌تر است و اگر فکر می‌کنید که کودک شما ممکن است رفلاکس اسید معده داشته باشد، همیشه توصیه می‌شود با پزشک عمومی خود صحبت کنید، زیرا ممکن است کودک شما به دارو برای کمک به مدیریت علائم نیاز داشته باشد.

هنگامی که کودک رفلاکس اسید معده دارد، شیر (یا غذا در صورتی که کودک شما در حال از شیر گرفتن است)، با اسید معده او مخلوط می شود و به سمت لوله غذا (مری) حرکت می کند. این باعث تحریک و التهاب می شود که برای کودک شما دردناک است.

 

بیشتر بخوانید :کودک شما با گریه کردن چه چیزی می خواهد به شما بگوید؟

 

علائم و نشانه های رفلاکس اسید GORD در نوزادان:

در مورد آن شکی نیست، رفلاکس اسید در نوزادان می تواند استرس زا باشد و در برخی موارد، واقعا می تواند بر کیفیت زندگی روزمره کودک شما تأثیر بگذارد.

به همین دلیل است که دانستن علائمی که باید به آنها توجه کنید بسیار مهم است تا بتوانید برای کمک به کودک و شناسایی مراحل بعدی خود آمادگی بهتری داشته باشید.

در اینجا برخی از علائم رایج رفلاکس اسید در نوزاد 12 آورده شده است:

بی قرار بودن بعد از تغذیه

مشکل در شیر دادن به کودک (مانند امتناع از شیر خوردن یا گریه در حین شیر خوردن).

کودک شما اغلب تف می کند

 

o.pooramini
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *